Diensten

Een parttime CFO of controller voor het MKB

Een CFO of controller van Control Network zorgt voor continuïteit voor u. We zullen onze dienstverlening op maat afstemmen. Dat kan parttime of op basis van een periodieke invulling.

Een CFO of controller van Control Network zorgt voor continuïteit vanuit een parttime invulling. Je hebt de beschikking over een flexibel inzetbare financiële manager. Jouw CFO zorgt voor overzichtelijke rapportages en nuttige analyses, en bespreekt deze in heldere taal met jou. Op deze manier kan je, samen met jouw CFO, de financiële koers van je bedrijf bepalen.

Control Network levert betaalbaar financieel management voor het MKB.

Control Network werkt - nut van een parttime CFO of controller voor het MKB

Je hebt een vast aanspreekpunt voor alle financiële zaken binnen je onderneming. Jouw CFO of controller zorgt ervoor dat jij inzicht krijgt in de cashflow, de resultaten en risico's en zorgt ervoor dat de continuïteit behouden blijft.

Het is belangrijk dat jij als DGA weet wat er gebeurt in je bedrijf, daarom zal alles helder worden besproken en toegelicht. We bouwen aan een duurzame relatie en geven advies en begeleiding.

Indien gewenst geeft de CFO/controller leiding aan jouw financiële afdeling. 
De CFO/controller zal de proces- en risicobeheersing bespreken met jou.

Control Network - parttime CFO voor het MKB helpt bij het plannen en uitvoeren van jouw ideeën

De diensten van Control Network zijn uitermate geschikt voor scale-ups of start-ups. Voor een gering bedrag per maand krijg je gedegen advies van een financial die beschikt over zeer ruime kennis en ervaring. Doe er je voordeel mee!

Samen met de financial kan je plannen maken om jouw idee uit te voeren.
Met de professionele ondersteuning van Control Network zal de slagingskans vele malen groter zijn.
Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.